HOME TLAXCALA
la xarxa de traductors per la diversitat lingüística
MANIFEST DE TLAXCALA  QUI SOM?  ELS AMICS DE TLAXCALA   BUSCAR 

AL SUD DE LA FRONTERA  (América Llatina i el Caribe)
IMPERI  (Assumptes globals)
TERRA DE CANAÀ  (Palestina, Israel)
UMMA  (Món àrab, Islam)
AL VENTRE DE LA BALENA  (Activisme a les metròpolis imperialistes)
PAU I GUERRA  (EUA, UE, OTAN)
MARE ÀFRICA  (Continent africà, Oceà índic)

ZONA DE TIFONS  (Àsia, Pacífic)
AMB K DE KALVELLIDO (Diari d'un penkaire)
RENTAMENINGES  (Cultura, comunicació)
ELS INCLASSIFICABLES 
CRÒNIQUES TLAXCALTEQUES 
LES FITXES DE TLAXCALA  (Glossaris, lèxics, mapes)
BIBLIOTECA DE AUTORS 
GALERIA 
EL ARXIUS DE TLAXCALA 

04/07/2020
Español Français English Deutsch Português Italiano Català
عربي Svenska فارسی Ελληνικά русски TAMAZIGHT OTHER LANGUAGES
 

5ª Conferència Anual Aturem La Guerra


AUTOR:  COALICIÓ ATUREM LA GUERRA

Traduït per  Àlex Tarradellas


COALICIÓ ATUREM LA GUERRA/ BOLLETÍ Nº 2006/7 30 de Març

E-mail off__@stopwar.org.uk

Telèfon 020 7278 6694

 

 

L’últim any ha estat molt atzarós per a la Coalició aturem la Guerra. Hem realitzat dues manifestacions nacionals – sumant un total de 14 – l’última, el 18 de Març que ha estat la major des del 2003, any de la invasió d’Iraq. La nostra conferència de pau internacional al desembre de 2005 va tenir molt d'èxit, atraient a més de 1500 delegats, incloent per primera vegada delegats de l’Iraq. Hem desenvolupat amplis vincles amb el moviment antiguerra global, particularment als Estats Units, i ara hem establert significatius contactes amb prominents figures de l’oposició a l’Iraq, com el Xeic Zagani del moviment Al-Sadr.

 

Un esdeveniment important ha estat el creixent del nombre de famílies de militars que han contactat amb nosaltres a continuació de la pèrdua d’éssers estimats a l’Iraq, perquè volen oposar-se activament a una guerra que els hi ha portat tant de patiment. Hem pogut posar-los en contacte amb Famílies de Militars Contra la Guerra, una organització on la dignitat i la resolució per obtenir justícia per als seus parents és una inspiració per a tots nosaltres en el moviment antiguerra.

 

Així mateix, tenim un nombre creixent de famílies de soldats en servei a l’Iraq, posant-se en contacte amb nosaltres, perquè també volen implicar-se activament a la campanya per acabar amb l’ocupació i portar a casa a les tropes abans que més soldats siguin morts o ferits en una guerra basada en les mentides.

 

Els militaristes estan sota una pressió cada cop més alta, amb vora de dos terços dels nord-americans que actualment diuen que s’oposen a la guerra, amb enquestes a la Gran Bretanya mostrant alts nivells a favor de la retirada de les forces britàniques i més del 70% dels soldats nord-americans a l’Iraq dient que creuen que deuen deixar el país.

 

La sèrie interminable de revelacions sobre tortures, abusos a presoners, segrests il·legals i assassinats aleatoris de civils iraquians han descarrilat tots els esforços de Bush i Blair per presentar-se amb els defensors de la “llibertat” i la “democràcia”.

En el moment que més pateixen Bush i Blair políticament pels seus crims de guerra i per les catàstrofes que han produït a l’Iraq i a l’Afganistan, major és la probabilitat que intentin desviar l’atenció atacant Iran, fent més important que mai que el moviment antiguerra no només continuï mobilitzant-se per un final immediat de l’ocupació a l'Iraq, sinó que construeixi la més àmplia oposició a qualsevol futur pla de guerra.

 

Aquest és el context en el que se celebrarà la cinquena conferència anual de la Coalició Aturem la Guerra el dissabte 10 de juny a la Friend House de Euston Road, Londres.

 

La conferència està oberta a delegats dels nostres grups locals afiliats locals i a membres individuals d'Aturem la Guerra (veure a sota). Com abans de la conferència es debatran resolucions i s’elegirà al Comitè Directiu Nacional d’Aturem la Guerra, efectuarem a més a més varis tallers, dirigits per oradors clau i que cobriran una àmplia gamma de temes, incloent:

 

-         Iraq avui: Cap a la democràcia de la Guerra Civil?

-         Per què Iran està sota amenaça?

-         On està ara Palestina?

-         Amèrica Llatina el pròxim objectiu?

-         Les guerres oblidades de l’Àfrica?

-         Llibertats civils i Guantànamo

-         Islamofòbia i el Moviment Antiguerra

-         Famílies de Militars Contra la Guerra

 

PRINCIPIS FONAMENTALS DE LES DELEGACIONS

 

A tots els grups locals i afiliats d'Aturem la Guerra els hi seran distibuits aviat els detalls de reafiliació i les bases per a les delegacions a la conferència.

Només els grups que s’hagin readherit podran enviar delegats.

Tots els noms dels delegats han de ser registrats a l’oficina nacional abans del 2 de juny.

El desemborsament per als delegats és de 10£ lliures.

 

OBSERVACIONS DE LA CONFERÈNCIA

 

Els membres individuals d’Aturem la Guerra que desitgin assistir a la conferència com observadors deuen registrar-se a l’oficina abans del 2 de juny, però s’aconsella presentar els seus noms el més aviat possible donat que l’espai serà limitat.

El preu per als observadors és de 10£ lliures.

 

RESOLUCIONS I ELECCIONS

 

Qualsevol grup local o afiliat està facultat per introduir resolucions per a ser discutides i votades. El Comitè Directiu també pot presentar resolucions. Les nominacions per a l’elecció del Comitè Directiu poden ser realitzades pels grups locals i afiliats i els noms han de ser presentats a l'oficina nacional abans del divendres 26 de Maig.

 

 

 

http://barcelona.indymedia.org/newswire/display/251366/index.php

 

http://andorra.indymedia.org/news/2006/04/3516.php


PAU I GUERRA : 28/05/2006

 
 IMPRIMIR AQUESTA PÀGINA IMPRIMIR AQUESTA PÀGINA 

 ENVIAR AQUESTA PÀGINA ENVIAR AQUESTA PÀGINA

 
TORNARTORNAR 

 tlaxcala@tlaxcala.es

HORA DE PARÍS  20:28